Sista framträdandet

Uppdaterad
Publicerad

Ikväll spelar Modou Barrow sin sista match för Östersunds FK innan han lämnar för Swansea. Det är en mycket glad och stolt Barrow som lämnar för Premier league.

Modou Barrow kom så sent som i Januari i år till Östersund, tidigare har han spelat i både Norrköping i allsvenskan och Varberg i Superettan men det är den här säsongen som de riktiga lyftet har kommit.

– Det har varit fantastiskt, jag har spelat med duktiga fotbolssspelare och haft bra tränare, säger Modou Barrow.

Swansea som spelar i en av världens bästa ligor, Premier League har startat säsongen med två vinster och ligger med i toppen av tabellen. Modou Barrow ska göra allt han kan för att försöka ta sig in i A-laget direkt.

– Fotboll handar om att jobba på hårt på träningarna och vilja ge allt och det är de jag ska göra sen får vi se hur långt det räcker, säger Modou Barrow.

För Östersund så går man nu in i tredjedelan av säsongen och man ligger med i toppstriden, och det återstår att se hur stor påverkan de har på laget att bästa målskytten nu lämnar.

– Så är det i fotboll. Jag kan inte förutse framtiden, allt jag kan göra är att försöka jobba med dom spelarna vi har. Modou Barrow skulle vara saknad av vilket lag som helst, säger tränaren Graham Potter.

På torsdag ska Barrow genomgå en läkarundersökning i Swansea innan allt är helt klart men han hinner visa upp sig en sista gång för hemmapubliken, nu ikväll då Östersund möter Sirius.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.