Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Vi träffade varandra, Anton från Alingsås och jag från Stockholm. Och så hamnade vi här uppe i Åre och har nu en liten dotter. Så det har hänt mycket”-hör paret berätta i klippet ovan. Foto: Eva Danielsson/SVT

Sofia och Anton gifte sig i tv: ”Det var konstant pirr i magen”

Uppdaterad
Publicerad

Anton Pehrson och Sofia Lindhe gifte sig 2020 i SVT:s program Gift vid första ögonkastet. De bor numera i Lövsta utanför Duved.

– Jag hade aldrig på kartan att jag skulle flytta till Jämtland, säger Anton Pehrson.

Men så blev det alltså. Med deras lilla dotter Liv bor de nu i hus bland granskogen väster om Duved.

– Det är min farmor och farfars gamla hus som de byggde på 80-talet som vi köpte förra året och nu bor vi här, säger Sofia.

”Tacoparet”

Anton och Sofia var ett av paren från Gift vid första ögonkastet säsong 7. De kallades för ”tacoparet” på grund av att deras favoritmat var just tacos.

Ikväll sänds programmet ”Gift vid första ögonkastet – Den stora återträffen” där man får veta hur det gått för tidigare deltagare. Det sänds klockan 21.00 i SVT men finns redan nu på SVT-Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.