Flitig fotograf bakom många tittarbilder

Uppdaterad
Publicerad

Stig-Björn Sundell har minst sagt satt sin favoritplats på kartan. Varje morgon förevigar han naturen i Månstaviken.

När det gäller tittarbilden här i SVT Jämtland så har de knappast undgått någon att i Månstaviken, där finns en mycket flitig fotograf. Huset i Månstaviken är det sista huset i Östersunds kommun längs  E45 innan Bergs kommun tar vid.

– Varje morgon går jag ut och tar bilder över Månstaviken. Det blir som min dagbok, berättar Stig-Björn.

Och många av bilderna skickar han vidare till SVT Jämtland. Och det är ingen tvekan om att många tittare lärt sig att det finns ett Månstaviken i Jämtland. Vill man göra sin plats på jorden känd så rekommenderar Stig-Björn att man skickar in bilder och filmer till ”Tittarbilden”.

– Ja, helt klart, säger Stig-Björn. Bilar som åker förbi tutar och jag har ingen aning om villka de är. Och jag får ofta kommentarer.

Det är inte bara i Månstaviken som kameran åker fram.

– Jag tar även många bilder när jag är ute och åker för Motormännen, säger Stig-Björn.

Många känner nog igen Stig-Björn från just Motormännen. Men han var även, under många år, ansvarig för media under skidskyttetävlingar och han är aktiv inom försvarets utlandsveteraner.

Blir du sugen på att få din film eller bild i TV-rutan? Adressen är: tittarbilden@svt.se

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.