Biljettköparna kräver pengar: ”Det kan ta hus i helvete”

Uppdaterad
Publicerad

Efter helgens Roxettekonert i Halmstad kommer Thyrone Persson att skicka ett kravbrev till Urban Stamming och ”The race legends”. Han vill få tillbaka de 1,4 miljonerna för biljetter som kunder köpt i hans butik.

– Det kommer folk hela tiden som kommer vill att jag ska betala dem, men jag är bara ett ombud, säger Thyrone Persson som driver ett motormuseum i Anderstorp.

Tagit hjälp av jurister

Efter att Roxettekonserten i Anderstorp ställdes in har Stamming fått flera klagomål från kunder och brev från kronofogden. Nu har han tagit hjälp av jurister för att skicka en skrivelse till de ansvariga för arrangemanget.

– Det är så många här i Anderstrop och trakterna runt omkring som är besvikna och vill ha sina pengar tillbaka, säger han.

”Det kan ta hus i helvete”

Thyrone Persson har som ombud till Roxettekonserten i samband med The race legens i Anderstorp, sålt 1 650 biljetter. När evenemanget ställdes in, fixade Roxette en ny konsert i Halmstad, men det är oklart om Anderstorpsköparna kommer in.

– Det är därför vi avvaktar till efter helgen. Om det är många som inte får komma till Halmstad så kommer det nog att bli väldigt livat med många upprörda människor. Det kan nog ta hus i helvete ren ut sagt, säger Thyrone Persson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.