Foto: Mats Åstrand TT

Kevin Stenlund blir kvar i HV71

Uppdaterad
Publicerad

Flera kontrakt förlängs nu med spelare i HV71 och idag var det dags för forwarden Kevin Stenlund att förlänga sitt kontrakt ytterligare ett år.

Kevin Stenlund kom till HV71 redan som 16-åring och har gått vägen från juniorlagen upp till seniorverksamheten. Nu är han inne på sin andra hela säsong med herrlaget och idag står det alltså klart att forwardstalangen spelare i föreningen även nästa år, skriver klubben på sin hemsida.

– Det känns skönt att det är klart och jag ser fram emot att representera HV71 även nästa säsong. På det stora hela har jag gjort en bra säsong och förbättrat min produktion, men jag vill ta ytterligare kliv och bli en ledande spelare, säger Kevin Stenlund i en intervju.

Fin utveckling

Kevin Stenlund är noterad för 20 poäng (13+7) på 48 matcher i grundserien.

– Kevin har haft en fin utveckling denna säsongen. Han är med sin storlek och sin puckskicklighet en spelare som är svår att möta och jag är övertygad om att han kommer fortsätta sin utveckling även över nästa år, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Kontraktet med Kevin Stenlund gäller i ett år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.