Arkivbild. Foto: TT

Målrik match när Mullsjö spelade oavgjort

Mullsjö spelade oavgjort på fredagskvällen mot Pixbo i Kinnarps arena inför 2573 åskådare. Mullsjö låg under med tre mål efter första perioden men kom i kapp.

Mullsjö som i kväll spelade i Kinnarps arena i ställe för hemma i Nyhemshallen fick ingen bra start på matchen. Efter första perioden låg Mullsjö under med 1-4.

Tog ledningen

Men i andra perioden gjorde Mullsjö fem mål och inför sista perioden stod det 6-6. I tredje tog sedan Mullsjö ledningen med 8-6 och många trodde nog att de skulle gå segrande ur striden. Men Pixbo kom ikapp och matchen slutade till sist 8-8.