Blöt natt i länet

Uppdaterad
Publicerad

Polisen rapporterar om att natten gått i spritens och drogernas tecken. På bara någon timme omhändertogs minst sju fyllerister och ett par drogpåverkade personer.

Från 00.24 till 02.40 fick polisen ingripa i de här fallen i länet:

00.24 Hotell Savoy Luleå – Fylleri

En ordningsvakt omhändertog en kvinna för berusning. Kvinnan hade också tidigare ramlat och slagit huvudet. Hon fick följa med polisen för undersökning på sjukhuset för att sedan sova ruset av sig på polisstationen.

00.49 Klubbgärdet Piteå – Fylleri

En berusad man som gått omkring och dragit i dörrar i området togs om hand för berusning och fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

00.51 Centrum Boden – Drograttfylleri

Polisen stoppade en bil där föraren misstänktes för drograttfylleri. Föraren fick följa till polisstationen för provtagning.

01.04 Hotell Savoy Luleå – Fylleri

En berusad kvinna vägrade lämna hotellet. Polisen kom till platsen och kvinnan omhändertogs och fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

01.25 Royal Diner Kiruna Fylleri

Polisen har omhändertagit en person för berusning. Personen fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

01.27 Centrum Gällivare Narkotikabrott

Polisen har omhändertagit en man misstänkt för ringa narkotikabrott. Han fick följa med till polisstationen för kroppsbesiktning.

02.37 Centrum Luleå Fylleri

Polisen har omhändertagit en man för berusning och han fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

02.40 Skutviken Luleå – Grovt rattfylleri

En polispatrull stoppade en personbil där föraren misstänktes för grovt rattfylleri. Föraren fick följa med till polisstationen för provtagning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.