Foto: TT

Flera fall av misshandel i natt

Uppdaterad
Publicerad

Flera fall av misshandel inträffade natten mot söndag i Norrbotten. Bland annat har en kvinna i 25–årsåldern anhållits och är misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel.

Vid 00:20, natten mot söndag, larmades polisen till en adress på Örnäset i Luleå då en man och kvinna bråkade. Under bråket ska kvinnan ha skadat sin pojkvän i armen med en brödkniv. Polisen beslutar sig för att gripa kvinnan som nu är anhållen och misstänkt för misshandel, alternativt grov misshandel.

Jourhavande förundersökningsledare säger till SVT Norrbotten att ärendet är under utredning och att man inte kan ge några fler detaljer.

Sprang från brottsplatsen

Ytterligare en misshandel ska ha ägt rum på en pub i Kiruna strax efter midnatt. En man i 25–årsåldern springer från platsen men en polispatrull lyckas sedan hitta den misstänkte mannen. Han omhändertas för fylleri. En anmälan om misshandel är upprättad.

Fick knytnävsslag i ansiktet

Klockan 02:53 ringde en man i Piteå till polisen och uppgav att han blivit misshandlad av en annan man. Då polisen kom till platsen hade den misstänkte försvunnit.

Offret hade fått ett knytnävsslag i ansiktet och en rodnad hade börjat sprida sig. Polisen upprättade då en anmälan om misshandel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.