Anna-Stina Nordmark Nilsson Foto: Anna-Stina Nordmark Nilsson

Nordmark Nilsson blir vd för Lulebo

Uppdaterad
Publicerad

I dag blev det klart att Anna-Stina Nordmark Nilsson blir ordinarie vd för Lulebo.

Styrelsen i Lulebo AB har utsett Anna-Stina Nordmark Nilsson till verkställande direktör från 1 juli 2016.  Nordmark Nilsson har varit tillförordnad vd i bolaget sedan augusti 2015.

– Styrelsen känner stor glädje över att ha kunnat nå en överenskommelse med Anna-Stina att hon fortsätter som verkställande direktör, säger styrelseordförande Emma Engelmark. Hennes erfarenheter från en rad olika branscher både inom privat och offentlig verksamhet är värdefulla för Lulebo i den omställnings- och utvecklingsprocess som bolaget befinner sig i.

– Lulebo är mitt inne i ett stort förändringsarbete som startade då jag tillträdde som tf vd direkt efter sommaren. Det känns bra att kunna driva det arbetet vidare och skapa förutsättningar för att Lulebo ska fortsätta vara en stark aktör på bostadsmarknaden i Luleå kommun, säger Anna-Stina Nordmark Nilsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Lulebo säljer ut lägenheter

Mer i ämnet