Bilden är från ett annat sammanhang Foto: TT

Hästsperman levererades inte – PostNord anmäls

Uppdaterad
Publicerad

En kvinna i Norrbotten anmäler Postnord till allmänna reklamationsnämnden sedan ett paket med hästsperma till ett värde av 25.000 kronor inte kommit fram i tid.

Försändelsen skulle till en veterinär i södra Sverige. Enligt kvinnan glömde personalen på Postnord att skriva in mottagarens företagsadress på försändelsen. Kvinnan skriver i anmälan att posten ändå angett att de försökt leverera försändelsen, men inte lyckats nå mottagaren hemma – något som hon menar inte kan stämma då veterinären med hundar och barn var hemma aktuell dag och ingen postbil dykt upp.

Enligt kvinnan hamnade försändelsen istället på ett utlämningsställe i en butik, där den kvävefrysta sperman tinade och förstördes innan den kunde hämtas ut.

Kvinnan har krävt ersättning av företaget men inte fått gehör, och anmäler nu därför händelsen till allmänna reklamationsnämnden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Poststrulet

Mer i ämnet