Elin Roos (till höger) åkte på matchens andra utvisning, för slag. Foto: Bildbyrån/arkiv

Andra kvarten avgjordes på straffar

Det var en jämn match mellan hemmalaget Endre och Täby som spelade sin andra kvartsfinal av fem i SM-slutspelet i innebandy för damer på söndagen. Matchen gick till förlängning och avgjordes på straffar när Täby tryckte in ett fjärde mål.

Det gotländska hemmalaget förlorade den andra kvartsfinalen mot Täby i SM-slutspelet i innebandy.

Det blev en jämn match där Endre stod för matchens två första mål, som reducerades av Täby i den andra perioden.

Avgjordes på straffar

Lagen gjorde ett varsitt mål i den tredje perioden och matchen gick till en mållös förlängning.

Moa Tschöp, som gjorde två mål i matchen, avgjorde också matchen på straffar när hon slog in det avgörande fjärde målet för Täby. Matchen slutade 3-4.

Just nu står det 1-1 i matcher och på tisdag spelas den tredje kvartsfinalen.