Moped och taxi i trafikolycka

Uppdaterad
Publicerad

En taxibil och en moped har krockat på Hagebygatan i Norrköping. Räddningstjänst och polis är på plats, skadeläget är ännu oklart. Tidigare under förmiddagen ska även två bilar kolliderat utanför Motala.

I Motala har två bilar kolliderat på länsväg 1088 Karlsby, vägen som går från väg 34 över till väg 50. Skadeläget är ännu oklart.

– Föraren i den ena bilen är en äldre man, ingen har behövt söka någon läkarvård som jag förstått, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl hos polise.

Taxi och cykel krockade

Även Norrköping har haft en olycka under förmiddagen, då en taxibil och en moped kolliderade på Hagebygatan. SOS alarm uppger att en person ska vara skadad och ha ont i benen. Om personen är allvarligt skadad framgår inte.

– Det är en kille född 01 som kolliderat med en taxi. Han var talbar och fördes med ambulans till sjukhus, säger Lars-Göran Nilseryd.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.