Arkivbild på LHC. Foto: Bildbyrån

Segrar i både ishockey och innebandy

Uppdaterad
Publicerad

Lördagen var en intensiv sporthelg i länet. Här hittar du resultatet från några av de matcher som har spelats under dagen.

Linköping HC:s damer besökte Brynäs på bortaplan och tog med sig en seger hem. Detta efter att ha lett matchen rakt igenom. Slutresultatet blev 4-1.

Även herrarna tog en seger i hemmamatchen möt Rögle. 1-0 kom i första perioden av Niklas Fogström. Matchen avgjordes i andra när Garett Roe gjorde 2-1, som alltså blev slutresultatet.

Innebandy på hemmaplan

I innebandyns elitserie för herrar kammade Linköpings IBK hem en seger på hemmaplan mot Team Thorengruppen. Matchen slutade 11-3. Marcus Johansson och Matej Jendrisak blev båda tvåmålsskyttar.

Idel segrar i basket

Norrköpings basketdamer tog en storseger i hemmamatchen mot Östersund. Segermarginalen var hela 28 poäng och matchen slutade 82-54.

Basketherrarna stod för en nästan lika överlägsen seger. Bortamötet med Borås slutade 52-73.

Även Visby tog en seger i Basketligan för damer. Matchen mot Luleå slutade 87-76.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.