Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Sju personer anhållna efter polisinsats i Skänninge. Foto: Mimmi Moberg

Sju personer anhållna efter polisinsats i Skänninge

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagen pågick en större polisinsats vid Stadshotellet i Skänninge. Det hela ska röra sig om en större narkotikahärva.

Under natten till lördag inleddes en större polisinsats vid Stadshotellet i Skänninge, en insats som fortsatte in på kvällen.

Fem personer anhölls av åklagare skäligen misstänkta för grovt narkotikabrott. Ytterligare två personer, en kvinna i 20-årsåldern och en man i 30-årsåldern, anhölls av åklagare på sannolika skäl misstänkta för försök till narkotikabrott.

När SVT:s reporter kom till hotellet strax efter klockan 17, så arbetade polisen fortsatt på platsen. Polisen ville emellertid inte lämna några ytterligare kommentarer under lördagskvällen om insatsen och vad som föranledde denna. Enligt uppgifter till Corren så ska insatsen ha varit planerad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Polisinsats på Skänninge stadshotell

Mer i ämnet