Foto: SVT

Festivalbiljetter kan bytas

Publicerad

De som har köpt biljetter till den inställda Siesta-festivalen i Hässleholm, erbjuds nu att byta sin biljett mot en Sweden Rock-biljett.

Arrangörerna av Sweden Rock i Norje utanför Sölvesborg, skriver i ett pressmeddelande att de Siesta-besökare som är intresserade av att besöka årets Sweden Rock Festival på fredagen eller lördagen, kan lösa in sin Siesta-biljett i Sweden Rocks biljettombyte.

Det var i förra veckan som Kulturföreningen Markan gick ut och berättade att årets Siesta-festival i Hässleholm ställs in på grund av att för få biljetter har sålts. Ännu är det inte klart om de drygt 2000 personer som redan köpt biljetter, kommer att kunna få sina pengar tillbaka.

Men nu kan de som kan tänka sig att i stället gå på Swedenb Rock en dag, göra det. Men på grund av olika biljettsystem kan endast de biljettköpare som har sitt namn på biljetten, använda sig av detta erbjudande.

Martin Forssman, presstalesman och Vice VD på Sweden Rock Festival:

– Det känns extra tråkigt när en festival i vårt närområde hamnar i svårigheter. Vi är glada om vi kan bidra till att varken arrangören eller besökaren drabbas alltför mycket av att årets Siesta! ställs in.

Mer kan du läsa på Sweden Rocks hemsida.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.