Foto: TT

Uppgifter: MFF ärver fastighet värd 14 miljoner

Uppdaterad
Publicerad

En avliden supporter till Malmö FF har testamenterat sina tillgångar till klubben, skriver flera medier. Enligt uppgifterna handlar det bland annat om en fastighet värd 14 miljoner kronor.

Klubbens vd, Niclas Carlnén, bekräftar för Fotbollskanalen att det finns ett arv till klubben. Han säger att det rör sig om en hyresfastighet och annan kvarlåtenskap.

– Det stämmer att det finns ett arv. Men allt är inte färdigt så vi vet inte exakt vad innebörden av det är. Så jag vill egentligen inte kommentera det här innan vi har all fakta, säger Niclas Carlnén till Fotbollskanalen.

Enligt Sydsvenskan var det supportern Gunnar Djupe, som bodde i Nybro, som hade testamenterat sina tillgångar. Fastigheten ligger på Södra Förstadsgatan i Malmö och innehåller 24 lägenheter. Taxeringsvärdet uppges vara drygt 14 miljoner kronor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.