Foto: Felix Lindgren.

Montör: ”Trygghet är viktigt för mig”

Uppdaterad
Publicerad

Felix Lindgren hoppas kunna få byta några ord med statsminister Stefan Löfven. Han vill veta vad statsministern kan göra så att det blir enklare att bli fast anställd.

Felix Lindgren har varit anställd via bemanningsföretag i ett år och åtta månader och jobbar på TILT-line inne på monteringsavdelningen. Han monterar bland annat taksidor, paneler över dörrar och växelspakar i förarhyttor.

Han tycker det är spännande att statsministern är på plats.

Löfven i småland

– Det är jätteroligt, jag tror han kommer att få en fantastisk upplevelse här i fabriken, säger han.

Företagets platschefer vill att statsministern ska få träffa och prata med personalen. Om Felix Lindgren får chansen så vill han ställa frågor om bemanningssituationen till statsministern.

– Att känna trygghet och förtroende är mycket viktigt för mig. Därför skulle jag vilja fråga statsministern hur övergången från att vara anställd av bemanningsföretag till att bli fast anställd av företaget man jobbar på kan gå snabbare, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Löfven i småland

Mer i ämnet