Tre personer misstänks för mord på kvinnan som hittades död i naturreservatet Ekebacken i Lessebo. Foto: Rebecca Karlsson/SVT

Tre personer häktade misstänkta för mord i Lessebo

Uppdaterad
Publicerad

Tre personer har häktats misstänkta för mord på en kvinna som hittades död i ett vindskydd i Lessebo, rapporterar Aftonbladet. De tre är även misstänkta för grovt gravfridsbrott.

Kvinnan hittades död i ett vindskydd i friluftsområdet Ekebacken i Lessebo under söndagen. Under onsdagskvällen kunde polisen gripa tre personer som nu är misstänkta i ärendet.

Mord och gravfridsbrott

Åklagaren begärde de tre personerna häktade misstänkta för mord och grovt gravfridsbrott. Förhandlingarna ägde rum i Jönköpings tingsrätt under lördagen. Nu har samtliga tre, en man och kvinna i 40-årsåldern och en man i 20-årsåldern, häktats på sannolika skäl misstänkta för mord och grovt gravfridsbrott, rapporterar Aftonbladet.

Kvinna hittad död i vindskydd i Lessebo

Samtliga tre har tidigare nekat till brott.

Varken polis eller åklagare har velat lämna några detaljer kring utredningen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I videon får du en sammanfattning om misstänkta mordet i Lessebo – på 60 sekunder. Foto: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Kvinna hittad död i vindskydd i Lessebo

Mer i ämnet