Ivan Ristic har varit både spelare och tränare i Syrianska FC. Foto: TT

Ivan Ristić ny tränare i Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Södertäljebon och tidigare Syrianskaspelaren Ivan Ristić blir assisterande tränare i Djurgården.

Det blir alltså en duo från Södertälje som kommer att leda Djurgården. Sedan den 1 december är nämligen den tidigare Syrianskatränaren Özcan Melkemichel lagets huvudtränare. Men tränarduon är knappast främlingar.

– Redan när jag kom som spelare till Syrianska fick vi jättebra kontakt och vi jobbade i sju säsonger tillsammans. Lägg sedan till fem säsonger som assisterande tränare till Özcan så säger det det mesta. Vi kan varandra och behöver inte ens prata om vissa saker och detaljer i spelet eftersom vi vet vad som gäller båda två, säger Ivan Ristić i ett pressmeddelande.

Ivan Ristić kom till Sverige och Södertälje 2005 och började då spela i Syrianska FC. Innan dess spelade han i de serbiska klubbarna Vojvodina och Rad Belgrade samt ungerska Videoton.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.