Foto: TT

Sålde sexleksaker – misstänks nu för brott

Publicerad

En företagare som bland annat sålt sexleksaker misstänks för brott. Det är efter att mannens företag gått i konkurs som konkursförvaltaren fattat misstankar.

Mannen som är från Södertälje, startade sitt företag i början på 2014. Huvuddelen av verksamheten bestod av internethandel, han sålde bland annat sexleksaker och piercingsmycken.

Skuld på 300 000 kronor

Ett år efter starten ansökte mannen om konkurs och då hade han en skuld på över 300 000 kronor. Konkursförvaltaren fattade misstankar om brott och har nu anmält det misstänkta brottet till åklagare.

Skyller delvis på medarbetare

Den brottsmisstänkta mannens reste även runt på mässor i Sverige och sålde produkter. Där ska han ha haft en medhjälpare som han, enligt hans försvarare, uppgett inte redovisat alla intäkter och som är en del av förklaringen till att han hamnat i svårt ekonomiskt läge.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.