Foto: TT

Spel stoppades på Assyriskas match

Publicerad

Måndagens match mellan Assyriska och Gais på Södertälje fotbollsarena slutade 2-2. Men svenska spel valde i inledningen av matchen att stoppa allt spel på grund av kraftiga oddsrörelser på andra spelbolag.

Under matchen ska det förekommit märkliga oddsförändringar från olika spelbolag. Något som bland annat uppmärksammades på Twitter. Svenska spel valde redan fem minuter in i matchen att stoppa livespelet på matchen, skriver Aftonbladet.

– På grund av kraftiga oddsrörelser på andra spelbolag. När vi såg det så agerade vi. Det var en ren försiktighetsåtgärd från vår sida, säger Svenska spelas pressinformatör Johan Söderkvist till Sportbladet.

Bolaget ska nu utreda matchen och de som spelat på matchen kommer senare i veckan att få reda på vad som händer med sina insatser.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.