Abdul Razak till vänster i bilden. Foto: Bildbyrån

AFC-mittfältare klar för Blåvitt

Uppdaterad
Publicerad

Mittfältaren Abdul Razak lämnar AFC Eskilstuna för IFK Göteborg. Den ivorianske landslagsmannen har skrivit på ett treårskontrakt för klubben.

Abdul Razak, 24, var med och tog AFC till allsvenskan förra året. Men det blir ingen fortsättning i klubben för den centrale mittfältaren.

Skrivit på för tre år

I dag meddelades att han skrivit på ett treårskontrakt för IFK Göteborg. Ett kliv upp, men spelaren verkar inte skrämmas av konkurransen.

– Jag tänker låta fötterna tala, säger han till Göteborgsposten.

Gjort fem landskamper

Abdul Razak är fotbollsfostrad i England. Via spel i bland annat Crystal Palace, Manchester City och West Ham hamnade han efter några turer till slut AFC United i Superettan. Han har gjort fem landskamper för Elfenbenskusten.

Tidigare i dag berättade SVT Nyheter Sörmlnad att den nyblivna landslagsmålvakten Tim Erlandsson kan vara på väg till AFC Eskilstuna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.