Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Vittne gick emellan – slogs medvetslös

Uppdaterad
Publicerad

På fredagskvällen började två personer bråka på en perrong vid centralstationen i Eskilstuna. Då ett vittne gick emellan fick han ett knytnävsslag i ansiktet och svimmade av, detta skriver Eskilstuna-kuriren.

Det var under den tidiga fredagskvällen som ett bråk mellan två män utbröt på en perrong vid centralstationen i Eskilstuna. Ett vittne försökte gå emellan och fick då ett knytnävsslag i ansiktet, ett slag som var så hårt att mannen svimmade av. Detta skriver Eskilstuna-kuriren.

Försökte springa

Flera vittnen hörde av sig till polisen och vid 18-tiden kunde en man gripas, han misstänks nu för misshandel.

– Gärningsmannen försökte springa därifrån men vi hann ifatt honom, säger Eric Björkholm, Sörmlandspolisen, till Eskilstuna-kuriren.

Skrapsår i ansiktet

Den misstänkte mannen togs med till polisstationen i Eskilstuna för tillnyktring och förhör. Vittnet som gick emellan ska ha fått några skrapsår i ansiktet, men ska inte vara allvarligt skadad.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.