AIK:s Dickson Etuhu bekräftar att han var inblandad i krogbråket i helgen, men tänker själv göra en polisanmälan.

Dickson Etuhu: ”Det var jag”

Uppdaterad
Publicerad

Nu går Dickson Etuhu ut själv och säger att det var han som var AIK-spelaren som var inblandad i krogbråket på Stureplan i helgen, men han har en annan version av vad som hände.

Det var igår som det kom fram att en fotbollsspelare från AIK:s A-trupp blivit gripen efter ett bråk utanför en nattklubb vid Stureplan. Nu går Dickson Etuhu ut via AIK Fotbolls hemsida och berättar att det var han.

”Jag vill berätta att det var jag då jag inte vill att det blir spekulationer gällande mina lagkamrater om vem som är involverad och för att jag alltid stått upp för mina handlingar.”

Däremot har han en annan syn på vad som hände i bråket där Etuhu tillsammans med två andra män greps misstänkta för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, och han kommer själv att göra en polisanmälan.

”Jag har pratat med min klubb och med polisen om vad som enligt mig hände söndag kväll, och jag kommer idag att lämna in en polisanmälan om vad som enligt mig orsakade incidenten och hur ordningsvakterna agerade under densamma.”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.