• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Tre personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka vid Skanstullsbron på Södermalm. Foto: Kolbjörn Lindberg/SVT

Skanstullsbron stängdes av efter trafikolycka – bil krockade med cyklist

Uppdaterad
Publicerad

Skanstullsbron på Södermalm stängdes av efter en trafikolycka mellan en personbil och en cyklist på onsdagsmorgonen. Flera personer har förts till sjukhus.

– Det är tre personer som förts med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Rebecca Landberg, polisens presstalesperson.

Det var vid 07.30-tiden på morgonen som larmet om trafikolyckan på Götgatan kom.

– Det larm vi fick in handlade om en voltad bil men det visade sig vara mer än så. Det är två bilar som är inblandade och en cyklist som blivit påkörd, säger Rebecca Landberg, polisens presstalesperson.

Skanstullsbron stängdes av i båda riktningarna under räddningsarbetet och olyckan hade mycket stor påverkan på trafiken.

Enligt polisen ska den påkörda cyklisten inte ha skadats i olyckan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.