Sirius tränare Kim Bergstrand har koll på vad hans lag måste se upp med i Halmstads spel. Foto: TT

Han fick ”inga svar” efter sista träningen

Uppdaterad
Publicerad

Vinst på måndagskvällen och allsvenskt avancemang är ett faktum Sirius fotbollsherrar. ”Jag frågade inte efter något på den sista träningen, och fick därför inga svar”, säger tränaren Kim Bergstrand.

Sirius fotbollsherrar kan på måndagskvällen säkra den allsvenska biljetten, om laget vinner över Halmstad på bortaplan. På eftermiddagen flyger tränaren Kim Bergstrand tillsammans med truppen inför kvällens chans till en anmärkningsvärd uppflyttning.

Vad tar du med dig från söndagens träning, den sista innan kvällens match?

– Ingenting. Vi gjorde inget speciellt, och jag frågade inte efter något. Jag fick därför inga svar, och allting känns bra, säger Kim Bergstrand.

”Bra under en lång tid”

Vad har ni att se upp för när ni ställs mot Halmstad?

– De är duktiga på att kombinera centralt upp i banan, och har två duktiga forwards. Men vi försöker bygga vidare på det som har varit bra under lång tid säger tränaren.

Hur ser du på förutsättningarna för kvällens match?

– Under en säsong är avslutningsmatcherna inte så många. Vi har mycket i vårt spel som varit bra under en lång tid, och det bygger vi vidare på, säger Kim Bergstrand.

Återstående matcher

* 24 oktober: Halmstad-Sirius

* 31 oktober: Sirius-Frej

* 5 november: Dalkurd-Sirius

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.