Kathrine Löfberg, Martin Löfberg, Mikael Löfberg fick motta utmärkelsens som Årets Företagare 2016. Foto: Monica Törngren

Familjen Löfberg är årets företagare 2016

Uppdaterad
Publicerad

Vid en ceremoni hos landshövding Kenneth Johansson utsågs familjen Löfberg på måndagen till Årets Företagare i Värmland 2016.

Familjen Löfberg är den fjärde generationens kaffeföretagare. Utmärkelsen Årets Företagare i Värmland 2016 får familjen Löfbergs bland annat för ”Att hålla god lönsamhet och anpassa sin produkt till hållbarhet samt under flera år leda branschens hållbarhetsarbete är ett konststycke som kräver kunnande, timing, stark vilja och mod.”

Den 14 oktober representerar de Värmland vid den nationella galan i Stockholms Stadshus. 

I ett pressmeddelande säger Kathrine Löfberg, ordföradne i Löfberg, att:

– Vi är oerhört ödmjuka och glada över detta pris, Värmland betyder mycket för oss, både verksamhetsmässigt och känslomässigt, det är här vi har vår bas både som företagare och som familj så finare pris än detta är svårt att få.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.