Flera fall av misshandel

Publicerad

Det har kommit flera larm om misshandel i länet under lördagkvällen.

I Årjäng misstänks en man ha slagit sin hustru och även slagit sönder en ruta i huset. Barn i familjen kontaktade polisen. Ambulanspersonalen tog hand om familjen tills poliens kom och grep mannen i bostaden. Han anhölls senare efter förhör.

Kvinna slagen i huvudet

Strax före midnatt kom ett samtal om ett bråk i en bostad i Kil. Där har en kvinna blivit slagen i huvudet. De misstänkta gärningsmännen är kvinnans sambo, en 28 årig man samt hans bror som är 24 år. Båda hade lämnat bostaden.

Olaga hot i Karlstad

Senare på natten kom larm om en 37-årig man dom misstänks ha hota att döda sin hustru. Hustrun ska enligt polisen ha tagit sin tillflykt till grannen. Kvar i bostaden fanns parets barn. Mannen greps och anhölls efter förhör.

Bråk i Charlottenberg

Vid halv två-tiden på natten kom uppgifter om att ett stort slagsmål med ca 15 personer pågick inne i Charlottenberg. När polis kom till platsen var det lugnt men upprinnelsen ska ha varit en man som blev nobbad av en kvinna och på grund av detta misshandlat henne med slag och kastat henne i marken.

Den misstänkta gärningsmannen fanns inte kvar på platsen men polisen har upprättat en anmälan om misshandel och skadegörelse.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.