En man har hittats död i en lägenhet i Göteborg. Ytterligare två män som befann sig i bostaden har tagits med för förhör. Foto: SVT/TT

Död person hittad i bostad – mordmisstankar avskrivs

Uppdaterad
Publicerad

En man har hittats död i en lägenhet i Göteborg. Ytterligare två män som befann sig i bostaden har tagits med för förhör, men polisen kunde senare konstatera att man inte misstänkte något brott bakom dödsfallet.

På måndagsförmiddagen larmades polisen via SOS Alarm om en död man i en bostad på Hisingen i Göteborg. När polis kom till platsen fann de en kropp – och ytterligare två män inne i lägenheten.

– Det handlar om en adress som vi besökt tidigare – och det hittades en livlös person, konstaterar Hans Lippens, presstalesman vid polisen.

De två andra män som befann sig inne i lägenheten medtogs av polisen för förhör och är inledningsvis skäligen misstänkta för mord alternativt vållande till annans död.

På eftermiddagen meddelade polisen att man inte längre misstänker något brott bakom dödsfallet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.