Foto: SVT

Vilt slagsmål på badplats – med vattenpipor

Uppdaterad
Publicerad

Flera oroliga badgäster slog under söndagskvällen larm om ett jättebråk vid badplatsen vid Surtesjön utanför Göteborg. Uppåt 30 personer ska ha varit inblandade.

Polisen fick under söndagskvällen in flera samtal om bråk på badplatsen vid Surtesjön i stadsdelen Lövgärdet i Göteborg. Enligt oroliga badgäster började en stor grupp människor att bråka och män ska ha slagits med knivar, grenar, järnrör och vattenpipor.

– Det var andra badgäster som blev oroliga, här fanns ju barn och då är det såklart inte roligt när man springer runt med kniv och skriker, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson.

Enligt samtalen ska uppåt 30 personer på något vis varit inblandade i bråket men när polisen kom till platsen var det lugnt.

– När vi kommer fram är det inte bråk längre och de som ska ha varit inblandade är måttligt intresserade av att prata med polisen, säger Ulla Brehm.

Ingen skadad

Polisen har inga uppgifter om vad som startade bråket och ingen person ville göra någon anmälan. De inblandade lämnade platsen.

– Ingen ska ha blivit skadad, säger Ulla Brehm.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.