Björklöven utbuat av hemmapubliken

De två senaste matcherna har fått snopna utgångar för Björklövens del. Och trenden fortsatte under onsdagskvällen då de gästades av Pantern i T3 Center. Björklöven gick mållösa ur matchen och buades ut av hemmapubliken.

I senaste hemmamatchen mot Timrå förlorade Björklöven i förlängning och i måndagens match blev det ytterligare en snöplig förlust. Efter en klar 0-3-ledning mot Almtuna på bortais vände hemmalaget matchen och vann med 4-3.

Möttes av tyst klack

När Björklöven äntrade isen inför matchen möttes de av en helt tyst hemmaklack. Om det var någon slags protest från Green Devils mot lagets senaste förluster eller tränarens sågande av sitt egna lag är oklart. Matchen började tungt för Umeålagets del då Pantern hade en 0-2-ledning redan innan första perioden var slut.

Utbuade av hemmapubliken

I andra perioden utökade Pantern ledningen till 0-3 och i sista perioden satte de ytterligare två mål i kassen. Björklöven gick mållösa ur matchen och förlorade med 0-5. Om hemmalaget fick ett tråkigt mottagande av en tyst publik innan matchen var avslutet kanske desto mer tråkigt när publiken buade ut laget efter matchen.

Björklöven har nu -35 i målskillnad och därmed sämst målskillnad i tabellen.