Bussar ställs in på grund av vädret

Uppdaterad
Publicerad

Hårda vindbyar och kraftigt snöblandat regn gör att bussresenärerna kan påverkas. Nu ställs vissa av Länstrafiken Västerbottens turer in på grund av det rådande vädret.

Linje 103 som skulle ha avgått från Nordmaling till Gräsmyr ställdes in klockan 13.10 på grund av det hala väglaget. Även bussen i den andra riktningen, från Gräsmyr till Nordmaling, med avgångstid 13.45 har ställts in på grund av halkan.

Bussbolaget hänvisar till nästkommande avgångar. De uppdaterar löpande trafikinformationen och information om störningar i trafiken på sin hemsida.

Tidigare i dag åkte en buss av vägen i Flurkmark på grund av modd, halka och starka vindbyar. Fyra ambulanser, polis och räddningstjänst kallades till platsen där de fick skära upp framrutan för att få ut passagerarna och chauffören.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.