Foto: SVT

”Inga större förändringar av alkoholpolicyn”

Uppdaterad
Publicerad

Björklöven har sett över sin policy gällande alkohol efter en uppmärksammad incident efter att en spelare söp sig full och misstänktes för brott.

Under gårdagskvällen träffades Björklövens styrelse bland annat för att diskutera klubbens alkoholpolicy.

Styrelsen bestämde sig att titta på policyn efter det att en av klubbens mest tongivande spelare misstänktes för brott efter att ha druckit sig kraftigt berusad.

Moderniserar vissa delar

Klubbens ledning bestämde sig för att ha en diskussion om ett möjligt alkoholförbud. Nu har samtalet ägt rum och Björklövens vd Joakim Gustafsson säger till SVT Nyheter Västerbotten att klubben nöjer sig med att modernisera vissa delar av policyn.

– Den är till åren kommen i vissa delar så vi får ändra några saker, men i stort känner vi oss ganska trygga med den, säger Björklövens vd Joakim Gustafsson.

Inga större förändringar

Kan du gå in på någon förändring ni vill göra?

Det är mest att själva alkoholpolicyn är till åren kommen i vissa formuleringar. Det är en del saker där som vi ska se över.

Men det är alltså inga större förändringar?

Nej, det är det inte.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.