Foto: TT

Ken Ring spelar i kyrka i Nordmaling

Uppdaterad
Publicerad

Hiphop-artisten Ken Ring kommer till Nordmaling i mitten av månaden. Det blir en akustisk spelning i kyrkan. ”Konserten är gratis och riktar sig till unga”, skriver kommunen.

Han har redan förklarat att han tänker lägga av, men nu är ändå artisten Ken Ring klar för en spelning i Nordmaling – i en kyrka. 15 december kommer föreställningen Ken Ring – en akustisk upplevelse till Nordmalings kyrka, en spelning som riktar sig till unga i ålder 13-17 år.

”Musiken varvas med berättelser ur Ken Rings egen historia om att gå från en problemfylld uppväxt till framgångsrik musiker och entreprenör”, skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Under konserten ska han ensam rappa till ackompanjemang av piano och en cello. Biljetterna är gratis, även fast artisten själv tar betalt.

– Han tar betalt, men vi har valt att den ska vara kostnadsfri för att så många som möjligt ska komma, säger Elizabet Westerlund som är kommunikatör på Nordmalings kommun.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.