Ny förlust för Björklöven

Poängmässigt såg det ut att bli en jämn match när Björklöven gästade Västerås i ABB Arena Nord under onsdagskvällen. Men matchen slutade med tung förlust för Umeålaget.

Lagen fick en tung start denna säsong, men bägge lagen har vässat formen och vunnit sina senaste matcher. Lagen ligger på elfte respektive tolfte plats i hockeyallsvenskans tabell och det var upplagt för en jämn match.

Det skulle dröja 16 minuter in i första period innan Västerås tog ledningen efter mål av Marcus Bergman. Därefter blev det en mållös andra period innan Eddie Davidsson satte hemmalagets andra mål i 59:onde minuten och fastställde matchresultatet till 2-0.

Publiksiffran uppgick till 3.167 personer.