Navet, resecentrum i Sundsvall. Arkiv. Foto: SVT

Påverkad pappa ute med barnvagn

Uppdaterad
Publicerad

En man lades in på tillnyktring och hans femåriga dotter togs omhand. Mannen var så påverkad att han måste stödja sig på barnvagnen.

Klockan 22 på tordagskvällen kom en mycket påverkad man med sitt femåriga barn in på resecentralen Navet i centrala Sundsvall. Vittnen ringde polisen och strax därefter togs flickan omhand.

Enligt vittnen hade mannen somnat på bussen och måste väckas. Han var så påverkad att han måste stödja sig på barnvagnen. I den satt hans femåriga dotter. Polisen tog kontakt med barnets mamma som omedelbart hämtade henne.

Misstänks sälja narkotika

Den 40-årige mannen togs in till polisstationen för tillnyktring och provtagning. Han hade narkotika på sig och andra föremål som gör att polisen misstänker att han även säljer narkotika.

Socialtjänsten kontaktades också och enligt polisen var en företrädare på plats inom fem minuter för att bilda sig en uppfattning om ärendet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.