arkiv

Nattens facit: Rattfylleri och en vält bil

Uppdaterad
Publicerad

En rattfyllerist greps i sin bostad i Kvissleby och i Junsele vältes en bil upp och ner. Polisen summerar kort sagt en lugn inledning på påskhelgen.

I detalj förlöpte natten så här:

Klockan 21 ingriper polisen mot skadegörelse på Sollefteå sjukhus. Det är en berusad man på akuten som ger sig på inredningen.

Vid midnatt hämtas en berusad man i sin bostad i Skottsund, Kvissleby. Han är misstänkt för grovt rattfylleri och grips för provtagning.

Två timmar senare kommer en rapport om att några ungdomar vält en bil upp och ned på ICA-parkeringen i Junsele. Några ungdomar går inte att spåra när polisen kommer till platsen men skadegörelsen på bilen är ett faktum.

I övrigt noteras ett antal fyllerier, ringa narkotikabrott och trafikbrott. En kort sagt normal helgdag på jobbet, sammanfattar Börje Öhman vid polisen i Västernorrland.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.