Timrå torskade mot Västerviks IK

Timrå förlorade på fredagskvällen borta mot Västerviks IK med 5-2.

I den sjuttonde minuten i den första perioden gjorde Timrås Ludvig Nilsson 0-1 i powerplay.

Västerviks mål började trilla in först i andra perioden när Joacim Hedblad kvitterade i den tolfte matchminuten. Västervik tog ledning i den sjuttonde minuten efter mål av Daniel Pettersson. Och även 3-1 kom i den andra perioden, då var det Oscar Drugge som var i farten.

I den tredje perioden fortsatte Västerviks IK dominera. Deras fjärde och femte mål kom i tredje perioden. Men mot slutet av matchen fick Timrå in ett tröstmål. Matchen slutade 5-2.

Medelpadingarna får smälta förlusten och blicka vidare mot nästa match mot Almtuna som är på hemmaplan på söndag.