Timrå vann efter straffläggning

Timrå IK hade hemmamatch mot Vita Hästen på måndagskvällen.

Det dröjde nästan en och en halv period innan första målet i matchen trillade in. Det var Timrås Didrik Strömberg som gav hemmalaget ledningen assisterad av Jens Westin och Jonathan Dahlén. Resultatet stod sig sedan perioden ut.

I tredje perioden höjde Vita Hästen tempot och tre minuter in i perioden var det kvitterat genom Anton Blomberg assisterad av August Gunnarsson och Morgan Hassel. Sex minuter senare var det dags igen. August Gunnarsson gav gästerna ledningen med 1-2.

Men det tog inte ens en minut innan Timrå svarade med kvittering av Jens Lööke. Hemmapublikens hopp tändes, men släcktes efter bara tio sekunder då Emil Eriksson åter gav Vita Hästen ledningen.

Tre minuter senare var det kvitterat igen när ramselebördige Andreas Molinder slog in 3-3 bakom Emil Jidskog i Vita Hästens kasse. Matchen gick till förlängning som blev mållös.

I straffläggningen som följde brände fem spelare sina straffar innan Jonathan Dahlén drog i med att slagskott så klubban gick av. Men pucken gick in och matchen slutade med hemmavinst 4-3.