Foto: SVT

Krismöte för VIK inför tisdagens match

Uppdaterad
Publicerad

Efter katastrofstarten på Hockeyallsvenskan för VIK Hockey låg laget sist i tabellen inför kvällens omgång – då agerar styrelsen och kallar till krismöte.

– Det är ett antal alternativ som ska bearbetas ikväll av styrelsen, säger VIKs ordförande Johan Fägerblad till Svt Västmanland

Tanken är att klubben ska ta klivet upp till SHL i år men sex raka förluster och en jumboplats så här långt i serien var verkligheten inför kvällens trettonde omgång i hockeyallsvenskan.

Handlar det om att vaska om i några femmor eller?

– Nej det har inte styrelsen något att göra med, tyvärr är jag lite tråkig och tänker inte säga mer än så säger Johan Fägerblad

VIKs spelare och ledare har en hel del att spela för i kväll mot Björklöven i Umeå och om prestationerna räcker till,   får de reda på tidigast i morgon eftersom styrelsen inte kommer att säga något om resultatet av mötet förrän då.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.