VSK föll tungt mot IFK Norrköping

IFK Norrköping blev en för tuff motståndare. VSK förlorade matchen i Svenska cupen med hela 0–4. Lagkapten Karwan Safari fick föras iväg i ambulans efter förmodad hjärnskakning.

De regerande svenska mästarna IFK Norrköping besökte VSK i Västerås för match i Svenska cupen, och det blev en jobbig kväll för VSK.

De allsvenska gästerna hade ledningen med 0–3 redan efter första halvlek, efter två mål av Niclas Eliasson och ett av Kalle Holmberg. Matchen slutade 0–4 efter mål av Henrik Castegren i de sista minuterna av matchen.

Inför matchen sa klubbchefen att han hoppades på storpublik. Många fanns också på plats för att stötta hemmalaget, publiksiffran blev 3.623 åskådare.

VSK:s lagkapten Karwan Safari fick en kraftig smäll i första halvlek och fick föras iväg med ambulans, rapporterar VLT.