Victor Jannerlid-Söderberg vann klassen Herrar, svenska mästerskap, på andra plats kom Lukas Frisälv-Jurka och på tredje plats kom Martin Johansson. Foto: IK Adils

De vann SM i Disc-golf

Victor Jannerlid-Söderberg vann guld i SM i Disc-golf och Sergejs Vorobjovs vann guld i Master 40+ när SM i Disk-golf arrangerades i Uppsala.

Under helgen arrangerades SM i Disc-golf i Uppsala. IK Adils arrangerade tävlingarna.

SM-vinnare

Victor Jannerlid-Söderberg vann klassen Herrar, svenska mästerskap med +8 kast, på andra plats kom Lukas Frisälv-Jurka med +12 kast och på tredje plats kom Martin Johansson med +17 kast, skriver IK Adils på sin Facebooksida.

Teckenspråksvärlden

Master +40

I klassen Master +40, svenska mästerskap, vann Sergejs Vorobjovs med +24 kast, på andra plats kom Andreas Nyberg med +25 kast och på tredje plats kom Pär Wiklund med +38 kast.

I klassen Master +40, svenska mästerskap vann Sergejs Vorobjovs med +24 kast, på andra plats kom Andreas Nyberg med +25 kast och på tredje plats kom Pär Wiklund med +38 kast. Foto: IK Adils