Foto: Helena Zachariasson/SVT

Tre anhålla för mord på Arbogakvinnans make

Uppdaterad
Publicerad

Tre personer har anhållits för delaktighet i mordet i Arboga 2015 då offret hittades drunknad, uppger polisen.

På onsdagen anhölls tre personer misstänkta för inblandning i mord på en man som hittades drunknad utanför Arboga i augusti 2015.

Vi har anledning att misstänka att de här tre personerna har varit delaktiga i mordet och har därför beslutat anhålla dem som skäligen misstänkta för delaktighet i mord på den man som hittades drunknad utanför Arboga i augusti 2015, säger åklagarna Johan Fahlander och Jessica Wenna, kammaråklagare på Åklagarkammaren i Västerås, i ett pressmeddelande.

Sommarstugemordet i Arboga – teckenspråk

Kvinna häktad för mord

Den 42-åriga kvinna som sitter häktad för mord och mordförsök på sina föräldrar i en sommarstuga utanför Arboga är också delgiven misstanke om mord på sin make som hittades drunknad vid samma sommarstuga sommaren 2015. Fallet som först avskrevs som en olyckshändelse togs sedan upp på nytt  det ledde till att mannens grav öppnades i höstas.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sommarstugemordet i Arboga – teckenspråk

Mer i ämnet