Flera trafikolyckor i snövädret

Uppdaterad
Publicerad

Det har skett många trafikolyckor under lördagen men än så länge har det inte resulterat i några allvarligare personskador.

Två bilar krockade i samband med en omkörning vid trafikplats Salem. Olyckan skedde vid halvtiotiden på lördagsförmiddagen. Enligt polisen fastnade bilen som körde om i snömodden och gled in i bilen den försökte köra om.

Efter en stund klagade en av förarna över huvudvärk och fördes därför till sjukhus för kontroll. Den ena av bilarna fick bärgas från platsen.

Tidigare på morgonen, vid sjutiden, krockade en personbil och en lastbil vid Ulvsundavägen. De två fordonen bärgades från platsen men ingen person skadades vid olyckan.

Körfält stängdes av

Vid lunchtid inträffade en olycka med två bilar inblandade på Väto i Norrtälje kommun, och i Nacka inträffade en singelolycka där föraren togs med till polisstationen för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri.

På E4/E20 i höjd med Bredäng inträffade en trafikolycka strax innan klockan 14 som gjorde att först två och sedan ett av körfälten stängdes av. Ingen person skadades.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.