Arkivbild Foto: TT

Uppgift: Bangura missar spel

Uppdaterad
Publicerad

Mjällbys krissäsong fortsätter. Enligt Kvällsposten ska det tunga nyförvärvet Teteh Bangura sakna arbetstillstånd och får alltså inte spela.

Häromdagen avslutade Christian ”Chippen” Wilhelmsson sin korta comeback i krislaget. Och nu verkar det som att det andra nyförvärvet, Teteh Bangura, saknar arbetstillstånd, enligt uppgifter till Kvällsposten. Det innebär att han inte får spela några tävlingsmatcher i laget.

Har lämnat in handlingar

Klubbchefen Jörgen Martinsson skriver i en kommentar att Bangura har giltigt speltillstånd från fotbollsförbundet, och att klubben har lämnat in alla handlingar till Migrationsverket som krävs för att han ska få förlängt arbetstillstånd i Sverige.

– Ärendet ligger alltså på Migrationsverkets bord och de beslutar om han är tillgänglig för spel på söndag mot Östersund eller inte, skriver Jörgen Martinsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.