Judas priest besked till fansen på Sweden rock

Uppdaterad
Publicerad

Innan Sweden Rocks dragplåster Judas priest stod på scenen på lördagskvällen mötte de pressen. Där gav de bland annat besked om sina framtidplaner.

Judas Priest mötte på lördagskvällen presskåren innan bandets konsert på festivalen. Rob Halford inledde med att ta samtliga journalister på första raden i hand och slog sedan fast att det inte blir fler soloutflykter för 63-åringen.

– Klockan klämtar och jag känner att jag hittat hem efter återföreningen med Judas Priest. Det är det här jag vill göra, det är i det här bandet jag hör hemma, sa han.

Judas Priest avslöjade att bandet tänker fortsätta att turnera och sa att en tanke för framtiden är att framföra hela Painkiller-albumet från början till slut under en och samma spelning. Skivan, som är en av bandets mest framgångsrika, firar 25-årsjubileum i år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sweden Rock Festival

Mer i ämnet