”Vi ska sätta Ronneby på kartan”

Uppdaterad
Publicerad

Rapparen Frej Larsson bjöd under fredagen in till fest på en liten parkering hemma i Ronneby. Utlovat var att bjuda på något utöver det vanliga när han nu stannat till på hemmaplan.

När Ronnebys alternativa turistbyrå invigdes i torsdags, så bjöds det även på en annorlunda åktur genom Bräkne Hoby. Här stannade man till mitt ute i skogen där självaste Frej Larsson bjöd på en exklusiv konsert med låtar som han själv sa att han framförde för första och sista gången.

Nu under Tosia Bonnadan har Frej och hans polare riggat upp för fest på en liten parkering i Ronneby, mitt emot Nattklubben Puls.

Förverkligar en dröm

Frej Larsson säger själv att det är lite som att förverkliga en dröm att uppträda på hemmaplan.

– Det är skitkul. Det börjar verkligen bli en puttrande gryta av konstnärer. Man vill att gamla klasskamrater som ville en illa ska se, man vill att de ska se att hur mycket de än önskade livet ur en så gick det ändå att göra låtar och musik och kanske även göra en lyckad fest, säger Frej Larsson.

Pizzakanon kan dyka upp

Frej Larsson är känd för att göra saker lite utöver det vanliga och han lovar att han kommer att bjuda på något spektakulärt även i kväll i Ronneby. Bland annat kan han avslöja att det troligtvis kommer att dyka upp en pizzakanon.

– Det är en ganska kraftfull pjäs som kan skjuta friterade jättescampi och goudaost och de flesta pizzaingredienser som man lägger i den. Vi ska sätta Ronneby på kartan och exponera en händelse som kommer gunga mänskligheten i grundvalarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.