Foto: Ulf Palm/TT

Mårtensson stannar i Leksands IF

Uppdaterad
Publicerad

Viktor Mårtensson har beslutat sig för att fortsätta spela i Leksand. Han ser fram emot nästa säsong.

Viktor Mårtensson kom till Leksand från Västerås den gångna säsongen och under onsdagen blev det klart att han spelar ytterligare en säsong för Leksands IF.

– Från min sida har något annat egentligen inte varit aktuellt, men det blev väl mer att man ville landa ett tag efter säsongen och lyssna av lite... Men jag har hela tiden känt att Leksands IF är det rätta för mig. Leksand är klubben som jag har vuxit upp med och det lag som jag har haft nära mig hela livet. Det har varit en ära för mig att få representera LIF och jag ser fram emot att få fortsätta med det, säger Viktor Mårtensson.

Mårtensson har skrivit ett  ettårskontrakt med klubben.

– Han är en riktig publikfavorit och fantastiskt populär och omtyckt. Viktor är en spelare som jag tror kommer att få en betydligt större roll i Leksand den här säsongen, säger Tore Jobs, sportchef i Leksands IF.

Under onsdagen blev det också klart att Matias Lassen är klar för Leksands klubben. Lassen kommer från danska Rødovre.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.