FBK föll på straffar i jämn match

Publicerad

Efter en jämn match där Färjestad kvitterade fyra gånger vann Linköping till sist på straffar. Matchen slutade 5-6 och FBK tar med sig en poäng.

– Givetvis synd att vi inte kan ta extra poängen här Vi hamnar i svåra lägenoch visar en enorm styrkadå vi kunde kommer tillbaka flera gånger, säger FBK-tränaren Tommy Samuelsson till C More.

Tommy Samuelsson tyckte att laget blivit modigare och kaxigare och gladdes åt fem mål.

– Vi hade nytta av den inställningen och det var det som gjorde att vi kunde komma tillbaka flera gånger. Och det var länge sedan vi gjorde fem mål, säger Samuelsson.

Trots att det var blott andra bortavinsten den här säsongen för Linköping var man besviket över att ha tappat ledningen fyra gånger.

– Vi spelade bra i första perioden men vi har problem på bortaplan och tappade så det här är en besvikelse men skönt att vi kunde ta extrapoängen, säger LHC:s Jacob Micflikier till C More.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.