Foto: SVT / Enrio

Sex trafikolyckor på två timmar

Uppdaterad
Publicerad

Sex trafikolyckor inträffade i, eller i närheten av länet under två timmar på måndagseftermiddagen.

15:21 körde en bil i diket på väg 296 utanför Los. Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen men behövde inte ta med någon till sjukhuset. Två minuter senare körde en bil in i mitträcket på E4 just utanför Hudiksvall. Personen i bilen kunde själv köra från platsen och ställa sig vid sidan av vägen. I köerna som orsakadedes av den olyckan inträffade en tredje olycka, men även där klarade sig föraren utan större skador.

15:28 kolliderade en lastbil och en personbil i Hedemora. Föraren av personbilen fördes till Falu lasarett med lindriga skador.

Klockan 15:55 kom ett larm om en kollision mellan en motorcykel och en personbil på väg 76 i Älvkarleby. Vi har ännu inga uppgifter om skadeläget efter den olyckan.

En sjätte trafikolycka inträffade vid halv sex-tiden på kvällen på E16 vid Nybokrysset i Valbo.  Även där undkom de inblandade utan skador. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.